Η item στην LogiMat 2018 – Πάγκοι εργασίας

Άριστη διαμόρφωση και οργάνωση πάγκων εργασίας με το Σύστημα Toolpanel

 

Μεγαλύτερη αποδοτικότητα στον πάγκο εργασίας – η item Industrietechnik GmbH παρουσιάζει στη LogiMAT 2018 τον τρόπο που αυτή επιτυγχάνεται. Εστιάζουμε κυρίως στο νέο Σύστημα Toolpanel, μία ευρεία δομή που περιλαμβάνει το Groove Plate Profile, ένα Προφίλ σε μορφή Πλάκας με Λούκια, και μία γκάμα από γάντζους και θήκες (holders) που μπορούν να τοποθετηθούν πάνω σε αυτό μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Αυτή η προσθήκη στο Σύστημα Work Bench βοηθάει τους χρήστες να οργανώνουν τη διάταξη των εργαλείων τους χωρίς κόπο. Το Groove Plate Profile έχει (συνδυάζει = combines) 19 λούκια του συστήματος item σε πυκνή διάταξη, δίνοντας τη δυνατότητα να τοποθετούνται υλικά εργασίας και παρελκόμενα γρήγορα και με ακρίβεια στις επιθυμητές θέσεις. Στο Περίπτερο C71 στην Αίθουσα 3, οι επισκέπτες της έκθεσης μπορούν επίσης να δουν τα νέα προϊόντα Ergolean της item, που συνδυάζουν τις αρχές του Lean Production με την εργονομία.

 

Χάρη στο Σύστημα Toolpanel της item, οι εργαζόμενοι μπορούν γρήγορα να διαμορφώσουν το χώρο εργασίας τους σύμφωνα με τις προσωπικές τους προτιμήσεις, απλά ενσωματώνοντας μία πλάκα Groove Plate Profile 8 στους πάγκους εργασίας ή στα καρότσια εργαλείων. Με 19 λούκια συνολικά, η επίπεδη επιφάνεια προσφέρει άφθονο χώρο για τοποθέτηση γάντζων, θηκών και παρελκομένων τόσο στην εμπρός όσο και στην πίσω πλευρά της πλάκας. Σε δευτερόλεπτα, κλειδιά, κατσαβίδια και άλλα εργαλεία μπορούν να τοποθετηθούν σε βέλτιστο ύψος και τέλεια διάταξη. Το μόνο που πρέπει να κάνουν οι χρήστες είναι να τοποθετήσουν τον κατάλληλο γάντζο ή την κατάλληλη θήκη στο λούκι της επιλογής τους. Αυτό γίνεται με το χέρι χωρίς τη χρήση εργαλείων. Είναι εξίσου εύκολο να αφαιρεθούν οι γάντζοι και οι θήκες. Επειδή το σύστημα των λουκιών είναι συμβατό με τα εξαρτήματα του Συστήματος  MB Building Kit της item, όλα τα προϊόντα του Συστήματος  Hook and Holder, τα Ράφια και άλλες ιδιοκατασκευές μπορούν να τοποθετηθούν σε αυτά. Το νέο Σύστημα Toolpanel της item είναι η ιδανική λύση για να βελτιωθεί η δομή και η αποδοτικότητα των πάγκων εργασίας.

 

Η εταιρεία παρουσιάζει επίσης στη LogiMAT 2018 τα νέα εξαρτήματα Ergolean. Ο συνδυασμός των αρχών της εργονομίας με τις απαιτήσεις του Lean Production οδηγεί σε πιο αποδοτικές διαδικασίες εργασίας και μεγαλύτερη παραγωγικότητα.

Επιστροφή στα άρθρα